Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog mig en kopp the utan dig Åsa...:) Kaffet är snart klart!


Min kära Åsa-Sigrid!!

 

Ja min vän nu hoppas jag du blir glad

för den här dikten handlar om dig!

Tänkte försöka fånga den där känslan

som visar att du är en underbar tjej!

 

Jag gillar din tokiga och sköna stil

och du har gett mig många sköna skratt

En stillsam kopp kaffe ihop med dig

så sitter jag fnissandes natt efter natt

 

Att få skriva poesi med dig vännen

är verkligen för mig en stor ära

våra pennor glöder så fint ihop

slipas upp, blir vassa och gulligt kära

 

Och satan så skönt mina sinnen mådde

när vi såg på bio i ett nytt kåtperspektiv

Ja det finns 100 ord att beskriva allt med

Men jag säger: TACK! Du förgyller mitt liv!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 510 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-23 15:06



Bookmark and Share


  Kleva
Underbar dikt till en underbar vän!
Jag har märkt att ni gillar o skriva dikter tillsammans :)

Kram!
2008-03-01

  Lasseman VIP
Åh! vad fint.. ja tänk så dyrbara vänner vi har!.. så glad på era vägnar att ni passar och har så roligt ihop, det är viktigare än soluppgången nästan!.. kram på er.. Lasse.. eh. har du hennes telnr?!.. applåder..
2008-02-23

    Nattviol
vänskap!!

äkta
vänskap
kreativitet
brinnande glöd

och en jävla
massa kaffe...

applåder!!
2008-02-23

  Madjori
Ett fång av rosor till er båda och din hyllningsdikt...ja! man kan ju inget annat göra än att applådera...
Suverän!!!!
2008-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jaha, här ser ni en,
som inte kan, stava
!!!SORRY! SORRY!!!
2008-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
E n lycka för oss är
N u Enidel, er två, ha här
I nte bara er, ni roar
D u nej, ni bygger broar, på
E tt så ordroligt sätt, och
L ätt ni då, på vårt humör
* sätter fart, det är bara,
* till att gratulera, till er star
* nu ser vi fram till mer smart:
*** U*N*D*E*R*B*A*R*T***
2008-02-23

  Blomster
Det var verkligen fina ord komna rakt från hjärtat!
2008-02-23

    Ken Cassel
Vilka fina tankar du har om din vännina!
Jag kan känna glöden
Kram : ))
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du