Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagenskänsla

fel att inte vara jag
försöka komma in ett litet tag
skrapa lite under utan
och komma på vem jag vill va




Fri vers av öppettid
Läst 395 gånger
Publicerad 2008-02-23 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid