Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under våran stjärnhimmel


Jag blickar uppåt mot den nattsvarta natthimlen

I det nattsvarta blinkar det av stjärnor

Stjärnor som lyser upp ger oss en underbar känsla av himlens oändlighet

Drömmer om stjärnor som faller och jag önskar mig nått som bara jag vet

Mina lungor fylls av välbehagligt syre av nattens luft

Tittar ur från min balkong upp mot himlen åter igen

Stjärnor är som små små lampor som lyser upp och gör himlen riktigt
vacker och underbar

Månen kan jag med se, idag är han en liten skärva

Jag tycker om att se upp på himlen och drömma mig bort en stund

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen