Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till we meet again...*S*




Hej hej Sjöstrand!

 

Några väl valda ord

sparkade fram pennor med iver

kan se framför mig

hur du nöjt mellan raderna kliver

 

För hur det än är

så är jag helt säker på att du njuter

Du står så stilla och stadig

medans alla andra orden hetsigt skjuter

 

Och...det gör du med all rätt

för din egen poesi håller högsta kvalité

ord i olika färgskalor vävs samman

och bildar en unik och avancerad makramé

 

Egenligen skrev jag mest för att tacka

du gav min penna annat krut

jag skriver för stunden i mjukare ton

i ivrig väntan på nästa skjut!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-24 00:22



Bookmark and Share


  Thommy
Fint poetat av dig.
2008-02-26

  Mygg
Vilken tur att du fick annat krut i pennan!
Gillar när spetsen är vass också.
Spännande fortsättning följer eller?
2008-02-24

  Madjori
För det första så vill jag bara dupplicera ...Derdekeas kritik som är helt underbar och säger allt!!!!

Skjut hit å skjut dit!
pang på rödbetan bara inte vänta det
blir ju ingen sport

*vrider mig till skratt-trasor*

Sen vill jag ge dig en stor kram för att du är den du är!!!!
En TokFia med pennan i högst hugg, alltså..

Mera!!!!
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Eh...\"skjut\"...?
2008-02-24

  papessa
du skjuter orden ur pennan som ett skott, hoppas Sjöstrand fattar sin lott.....
2008-02-24

  LassO
Hm en stillsam beundrar text...
2008-02-24

  Blomster
Rubriken för mina tankar till \"Hej, hej Monica\" men det hamnar i otakt att sjunga Sjöstrand så jag slutar genast!

Bra poetat dock - speciellt slutet! ;)
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du