Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken var i alla fall god...

 

Ja tanken var att jag skulle ha skrivit något jättefint och ljuvligt här...men tji fick jag! För pennan började kittla mig och gjorde mig full av bus.
Så då bestämde jag mig för att inte skriva något alls...för det är väldigt korkat att skriva dikter medans man skrattar och fnissar. Det blir inte så bra då och risken finns att en och annan skulle tro att jag är tramsig. (?)
Jag tog 15 djupa andetag och försökte sansa mig...sen brast jag ut i asgarv igen.
För jag har så himla roligt när jag leker med mig själv och jag uppskattar min egen närvaro.

Ja så det blir ingen dikt från mig när jag är på det här humöret...min tanke vandrar bort till ett rosenbad...och där får min tanke stanna och all poesi fastnar inne i min själ...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-25 00:14



Bookmark and Share


  To
Det kändes gott att läsa denna text. Ler. Det är inget fel att vara tamsig då och då. En teori jag fick är att för att orka vara klok behöver man ibland också vara tramsig.
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Naughty...
2008-02-25

  Blomster
Hehe! Kan man få vara med och leka lite eller vill du ha dig för dig själv (och där med bli en glädjedödare för alla andra)? *S*
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du