Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny kropp ett nytt liv



Nu vill jag gå ur den här kroppen

Ta en titt på det som är skönt och lättsamt igen

Trött på att halta fram trött på att ha ont i kroppen för jämnan

Kommer det kännas annorlunda sen frågar jag mig själv

När jag byggt om inombords och fått nya tankar Och efter
det byta ut min höft kommer jag då kunna upptäcka livet mera
röra mig fritt igen jag längtar så

Jag lever i mitt eget fänglelse just nu och min kropp vill inte samarbeta
alls

För en stund vill jag lägga av mig smärtan och tyngden och upptäcka
världen igen






Fri vers av Fånga dagen
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 10:59



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja att vara fången i sin kropp är ingen trevlig känsla...du fångar in alla tankar på ett bra sätt här.
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Min kropp känns definitivt som en belastning just nu.
I alla fall cirka 20 kg av den.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen