Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går du ofta hit?

Vill du ha en öl?
Han knöt handen hårt i fickan
och borrade in de ojämna naglarna i handflatan
Kroppspulsådern gjorde sitt bästa för att sprängas
strax där till vänster om adamsäpplet

Hon vände sina hasselnötsfärgade ögon från baren
mot honom där han stod
med sin höft emot hennes
Hon greppade ljudlöst hans glas med högerhanden
och studerade vätskan med en vetenskaplig närvaro

Hans hjärna signalerade seger
och handen rycktes snabbt ur byxfickan
Den letade sig klumpigt in under hennes ljusa topp
fortsatte runt hennes midja tills den hittade rätt
och stannade en decimeter under naveln

Han fick en suggestiv blick under lugg
Dopaminet rusade
men precis när han tänkt testa hennes läppar
så vände hon glaset
upp och ner
Den skummande vätskan blev till en ocean
kring hans nyköpta Levisskor

Medan hon drog upp hans paralyserade hand
ur hennes byxlinning
så lät hon glaset gå samma väg som ölen
Stora kristallklara öar lade sig tillrätta runt honom
Hon log och smekte hans nyrakade kind med handryggen

Han blev stående där med nederlaget
medan klackarna ljöd genom lokalen
Strumporna var blöta
och handen hårt knuten i fickan




Fri vers av HQ
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-25 18:49



Bookmark and Share


    inutimig
Jag kan betala min öl själv och låter helst den andra personen göra detsamma, då slipper man sånt här! Snyggt!
2008-07-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag kände hur jag gladdes åt slutet, nästan så jag knöt näven och sa YES, så ska de tas.....härligt tjejen!
2008-02-25

  Carola Zettergren
Så kan det gå!!!
Snyggt poetat!!!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ