Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARNING! Cirka 10 år gammal.


NÅNANNANSTANS

alla har väl drömt sig bort från kriget
kanske till en annan dimension
eller till en plats där man kan vila
där man inte störs av aggression
många drömmer sig till fjärran länder
eller hänger sig åt fantasi
några gör revolt och gnisslar tänder
drömmer om ett land i anarki

det finns platser jag aldrig har sett
det finns saker jag aldrig har gjort
det finns synder jag aldrig har släppt
det finns tider som går väldigt fort
jag har prövat på det mesta
och jag gav mitt liv en chans
men det finns dagar när jag önskar
att jag var nånannanstans

trots att han är glad och nöjd med livet
har poeten svårt att finna ro
somliga kan aldrig slå sig till den
fast de har en hårt beprövad tro
vill man vandra vidare i livet
krävs det en vision som driver på
nya, fina bilder i arkivet
inte bara luftslott i det blå

LARZ GUSTAFSSON våren 1998




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP