Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När andra sover...

Trötta ögon slumrar i vaken tid

söker ro i själens frid

När stjärnor tindrar så fint

är änglasjäl i tankars strid

Trötta ögon blundar till

utanför fönstret lyser månen upp

Där änglasjäl vänder sakta om 

i mörkret utan nattlig sömn

Klockan tickar sakta fram

i tystnad hörs stormiga vindars famn
 




Fri vers av Lindizz
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-25 21:40



Bookmark and Share


    tramp
Fint flyt i denna vackra dikt.

Hemma vandrar hunden natten lång
Han vill ut NU !! med en gång !
Krafsar på sovrums dörren då och då
Inte ska någon annan heller sova få !
2008-02-26

  Lasseman VIP
Oh! detta var mumma för min själ att läsa min vän..nu kan jag sova gott.. tack och applåder
2008-02-26

  Lejonhjärtas poesi
Drömsk och rofyllt glädjande, härlig känsla!
2008-02-25

  Freeman
Så mysigt du skriver, verkligen fint!
2008-02-25

  J A Nicander
Rofyllt, lekfullt och vackert at läsa, smaka och insupa rad för rad.....
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz