Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm

Varje morgon när jag möter dina ögon
och ser smärtan i dem
Förstår jag hur mycket jag sårade dig
Trots att jag gjorde vad som var rätt
Hoppas jag

Förlåt, förlåt, tusen gången förlåt
Men situationen blev outhärdlig
Jag klarade inte av att ljuga längre

Inte för dig

Inte för mig

Jag vill bara att du ska gå vidare
Hitta någon ny
Glömma mig
Mina ärr finns kvar,
men dina kommer blekna

Glöm inte vad vi hade
Men ta bort känslorna du kände
Jag hoppas bara att vi en dag
Ska bli vänner igen

Som förr..




Fri vers av Lonely Angel
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 18:55



Bookmark and Share


  Jamal Jazgi
Vackert skrivit
jag upplever detta nu
tack för det
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel