Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slagskämpen



Förbannelse och vrede

Slås mot ångestens gastkramande grepp

Nu får det väl räcka för idag

Har du inte fått nog nu

Jag har fått nog




Fri vers av Fånga dagen
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 19:20



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Möjligen hade jag kapat de tå sista orden...
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen