Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinna eller försvinna


Idag är det inte vackert nånstans i mig

Idag är jag riktigt förbannad men jag vet inte på vad

Idag är det krigsslag i min själ

Jag tänker vinna slaget mot dig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 19:23



Bookmark and Share


    Melona
gött, du kommer att VINNA!

stark text mot kampen med/mot sig själv!

du är en kämpe
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen