Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill Jag vill



Jag vill leva ut mig själv

Jag vill bli en blomma som är vacker och doftar gott

Jag vill blomma ut med full kraft

Jag vill bli som rosen som alla beundrar

Rosen som står för kärleken i livet

Jag vill njuta av livet bli njuten av

Jag vill att nått nytt fyller mig varje dag

Jag vill ha en helt underbar dag




Fri vers av Fånga dagen
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 19:42



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
\"Go out there and make it a wonderful day!\"
(Louis Armstrong m. fl)
2008-02-28

  prinscess VIP
mmmm bra viljestyrka
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Bifalles.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen