Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vill så gärna

Det som sitter djupt

man vill så gärna berätta

 

Tårarna som rinner på kinden

man vill så gärna visa

 

Vill

kan inte

 

Kanske blir man till besvär

kanske vill de inte höra

 

Bördan så tung

tynger axlarna

 

Vill

kan jag?




Fri vers av Cajsa
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-27 15:40



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kan kännas svårt, men ett försök kan det väl vara värt? Känslosam text.
2008-02-27

    eva m h
Det är en kamp med flera känslor! Känns igen!
2008-02-27

    Lindizz
Mycket känsla och tankar i dessa ord, bra skrivet.
2008-02-27

  Ann-christin
Jag förstår hur det känns.Fint skrivet.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg