Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värk

Jag vill så gärna gråta mot din axel, ikväll.
Jag vill så gärna berätta allt som är fel och låta dig krama mig hårt.
Men jag vet inte om det går.
Jag vet att det inte går.

För jag vet inte hur du reagerar om jag gråter med dig.
Jag har inga ord, inga förklaringar att ge dig.
Jag vill att det ska gå.
Jag vill att det går.

För nu är allt bara i mitt huvud.
Och det spränger mig innifrån.
Det märks inte, det går inte snabbt.
Men det känns.
Som ett slag i magen.
Eller som ett malande i huvudet.
Det smakar salt,
Som tårar på min kind.

Och jag står inte ut,
Jag står inte ut.

Mitt huvud går i bitar.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 21:26



Bookmark and Share


  RiJoKu
gillar avslutet. Men texten kanske kunde vara antingen längre eller mer koncentrerad.
2008-03-03

  octobertragedy
åh, vad fint och nära det känns!
2008-03-01

  Aida*
Mycket mogen text, bravo!
2008-02-28

  sjörövar_fabbe
Tack så mycket (:
2008-02-28

  sara-alice
mycket starkt
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe