Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltrasslad



Nu blev jag sådär överfallen av starka känslor igen

Allt blev till en enda oreda inom mig

Någon sa att jag var arg och irriterad

Då brast nåt inom mig jag gick sönder en bit

Som vanligt så strömmade tårarna ned för mina kinder och jag kunde inte
prata alls

Vilken känsla var det egentligen som bomba min hjärna med massor ¨
av osammanhängande förtvivlade och tilltrasslade känslor

Jag tror jag skulle behöva en känsloutredare ibland för begriper mig inte på
mig själv ibland

Helst så tycker jag i dessa ögonblick att jag inte får känna alls
jag känner mig
mig bara förorättad och kränkt som ett barn som inte lytt sin förälder

Kanske jag inte kan tolka signaler rätt från andra människor
jag som trodde
jag var en så bra kännare

Istället känner jag skuld och skam över mig själv
när jag inte kan förklara
vad jag vill säga och hur jag menar och känner

Tilltrasslad och lessen som en blöt trasa är jag nu

Jag känner mig helt usel idag

Jag frågar mig har jag rätt till mina känslor
eller inte gång på gång

Jag känner mig riktigt liten idag

Precis som ett barn




Fri vers av Fånga dagen
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det värsta är väl folk som tror sig vara experter på oss.
\"Du är så barnslig, Larz\"
\"Du är si och så, Larz\"
Bla, bla, bla...
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen