Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som smärtar

Ordens betydelse

smaksatta av elakhet

ristande i hjärtats kammare

Ord kastas ut

själen sjunker allt läger

klotfyllda ögon blir tårar

Ordens betydelse

förtryckt i sin själ

smaksatta av sorg

ensam förtvivlad själ



varför ?




Fri vers av Lindizz
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-28 15:52



Bookmark and Share


    Cajsa
Ord kan såra, bra skrivet
2008-03-01

    eva m h
Smärtsamt!
2008-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Vi är onda.
2008-03-01

    tramp
stark text.

själv tänker jag ibland att ord är \"bara\" ord...ibland kan det vi ej menar komma över våra läppar.
2008-02-29

  devilsangel
Varför? Det får man nog aldrig svar på, men någon som måste kasta ut elakheter är nog ganska vilse och osäker...Ord kan göra fruktansvärt ont!
2008-02-29

    Maria Malm
Känslofylld text, ja, ord kan smärta.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz