Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitterljud

Solfyllda gator

fågelsångens kvitterljud

 

årstid vår på gång




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 385 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-28 16:07



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Å så fint Cajsa!!! :)
2008-03-01

  Myself
fin,en glimt av våren.
2008-03-01

    Maria Malm
Vackert!
2008-02-29

  J A Nicander
Kort och vackert ordande!
2008-02-28

  Daniel_78 VIP
tycker mycket om slutraden.
2008-02-28

    Lindizz
härlig text.
2008-02-28

  Lena K Nilsson VIP
Ett härligt ljud att höra!
2008-02-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja även här kan man märka att det är på gång, fas det är nästan en meter snö...i alla fall på fågelkvittret.
Fin haiku/Eva
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg