Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom för livet

Att lära sig nått nytt

Är en bedrift

Det krävs ständig övning

Det krävs total uppmärksamhet

Det gör dig till en medveten människa

När du älskar dig själv

Då kommer nästa förmåga igång

Då är du redo för älska tillbaka
med stark kärlek

Det är då ingenting spelar nån roll

När du alltid har dig själv

Som din bästa vän







Fri vers av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-28 21:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är en gåva att kunna älska sig själv
2008-02-28

    Melona
sanna vackra ord

svårt att leva efter ibland men
viktigt riktigt

tack!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen