Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsfas

om tiden inte
hade varit gratis
hade jag nog tyckt
att jag slösade bort den
det är ju pengar
allting
är ju pengar
men jag har bara tomma bananskal

det var ett misstag
att vakna idag
jag ångrade det
redan efter första andetaget

min framtid är ett söndrigt glas
fullt av luft
som inte får plats i mina lungor
jag dricker alltid upp
jag försöker stå ut
men röker under köksfläkten
och väntar på att dö

vilken tur
att det här
bara är en tonårsfas




Fri vers av iderik
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min tid är inte pengar längre. Jag är arbetslös.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

iderik