Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttig? Nöje?

 

Gurkan...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-29 21:44



Bookmark and Share


  Diffusiaria
haha....bra :)
2008-03-06

  Connie
Herr gurka dansar både vals och masurka ;)
2008-03-02

    Ken Cassel
Kan man inte få vara med på ett hörn
Av gurka alltså
Känner mig lite hungrig
Kram : ))
2008-03-01

  micke marin
Mäh! Gurkan ska skivas och läggas på mackan. Till det andra får du skaffa nån som kan mer än en gurka.
För det finns väl såna?!? hoppas jag.
Men det var riktigt kuliga ord!
2008-03-01

    Damir
haha du är grym :D
2008-03-01

  Blomster
Föresten...salt, ätticka eller slang??? ;)
2008-02-29

  Blomster
Den här var SÅ dålig! (Och av just samma anledning ligger jag och vrider mig av skratt!) ;)
2008-02-29

  LassO
Jag har hört att nån provade med tomat med, då uppfanns ketchupen....
2008-02-29

  LassO
Fast, hur skulle de se ut om man bytte ordet \"gurka\" mot \"kvinna\"? hehe
2008-02-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja kanske att
slå takten till
masurkan...
2008-02-29

  LassO
2 nunnor står vid grönsaksdisken, en säger: de finns dom som äter dom här... Va sa den andra ÄTER dom gurkorna?
2008-02-29

  © anakreon VIP
Fast en rejäl morot är nyttigare!
skrattar
Carl-Erik
2008-02-29

  häxanmara
Haha den va bra...........
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du