Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförvanskad

 

Mjuka är linjerna mina fingrar följer

skapade av livets händelser

Ingenting de döljer

 

Vacker i sin helhet

oförvanskad sanning i din hud

 

Älskar varje dag

 

Hjärtat som fylls av känslor

på gränsen till att explodera

 

Blir varm av din närhet

då jag betraktar dig då du sover

och följer dina mjuka andetag

 

där varje linje, varje hjärtslag

ger dig dina alldeles unika drag

 

Det som gör dig

till den som är Du




Fri vers av nettizen
Läst 566 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-02 11:06



Bookmark and Share


  issac.a.m
Härlig känsla..Vackert
2008-03-17

  Michaela Dutius
Sitter här...starkt berörd...just det utlämnande som sömnen ger...har du fångat så bra!
2008-03-06

  Thommy
Så varmt och mjukt på ett behagfullt sätt.
2008-03-04

  Lilla My* VIP
Läser och tassar tyst ut igen...*det är så vackert att jag inte vill störa*:)
2008-03-03

  Mike
Underbart skrivet! tack för att du delar med dig!
2008-03-02

  aftermath
en mycket fin kärleksförklaring som växer för var läsning
2008-03-02

  Freeman
Inte många som har ögon att se med som du, och samtidigt hjärtat att fånga allt det vackra i ord...underbart!
2008-03-02

  Söder
En varm och kärleksfull dikt. Finfint!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen