Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknar till snölandskap, förvånande!


Puder

Av marsmjölet maler
jag våren
flingorna bär brisen
koltrasten sjöng,
och gick

knopparna kular
ropar i lur
plädens puder
är vårens bur




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-03 13:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alla verkar prata om våren
trots att det fortfarande är vinter
ni som längtar efter maj
njut av det som ännu är mars
2008-03-14

  Michaela Dutius
Så vacker...stannar till i samma förundran som den svällande sälgkvisten ger
2008-03-06

  KristinaE
.. mycket spännande ordval - i denna vårdikt!
2008-03-03

    Maria Malm
Fin vårkänsla, även om det råkat falla ner lite snö.
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö