Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apati!


En sådan där dag.

Det var bara en sådan där dag.
En sådan där dag som varken känns bra eller dålig.
Man vill inte stanna hemma och ligga på soffan.
Inte heller åka ner på stan och träffa sina vänner.
Flickorna ute på gatan är inte så värst snygga.
Men för den delen inte fula heller.
Deras jeans är tighta, men på fel ställen.
Det går inte sätta fingret på det men en illavarslande känsla genomsyrar dagen.
Ingen ser på dig.
Man vill inte vara nykter.
Men man saknar viljan att berusa sig.
När allt det invanda känns fängslande.
När allt det nya är precis utom räckhåll.
Det var en sådan dag då orden flödar.
Men man tycker att allt som kommer ut är skit.
En sådan dag då man är hungrig men inte vill äta.
Bara dricka kaffe och röka cigaretter




Fri vers av Furious Stylez
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-03-03 19:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
just en sådan där dag som de flesta väl ändå upplever de flesta att vara, bara inte samma dag, inte samma datum, men en del berusar sig på att vara den de är, de bara är

texten får
tre vässade pennor
och en piasawakvast
att sopa bort dammet med
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez