Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi idag (berusad midnattsvrede)

Det är sant som Bukowski sagt, poesi idag är tråkig, gårdagens poesi är tråkig.
Om poesi vore en kuk skulle den sakna testiklar.
Poesi idag behöver mer testiklar, håriga testiklar som luktar svett och sex.
Den behöver stupfulla skitstövlar som inte lindar in budskapet i sammetsmetaforer.
Poesi behöver inte fler känsliga killar som skriver känsliga dikter om kärlek i vårsolen bara för att få doppa sitt testikellösa könsorgan i en väldoftande fitta.
Poesi idag behöver fler cowboys som våldtar dikten, lynchar den känsliga killen och smittar den väldoftande fittan med hepatit.
Fler desperata desperados beredda att skjuta sin väg ut ur det misslyckade bankrånet.
Mindre vin mer whiskey, mindre kärlek mer råa rövknull.
Poesi måste sluta upp med att vara en väluppfostrad dam och börja hora.
Poesi idag behöver inte fler fredsduvor, poesi behöver fler AK-47:or som skjuter skallen av varenda jävla kuksugare som kommer i dess väg.
Poesi måste sluta upp med att vara en mjuk fotölj åt den finkulturella aristokratin.
Poesi bör vara den oskyldigt dömda mannens elektriska stol.
Poesi idag är mjukt, livet är hårt.




Fri vers av Furious Stylez
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 19:52



Bookmark and Share


  Claes Eliasson
Höhö! \"vackert\" skrivet!
gillar dina metaforer bra mycket mer än de om blommande sommarängar och fågelsång!
tror fan att det var det första vettiga jag har hört om poesi på den här sidan.

tack för applåden.
2008-03-20

  Christer Eriksson
vart kommer flickorna in, de mest hardcore-skrivande på denna sida är ju, anna frölander, dårad och katta_strof och dom är jävligt testickelbefriade. vad jag har hört. bukowski är en jävla död nersupen meshög, det är 2000-tal nu..
2008-03-03

    Ivy-Jean
He he, bra skrivet!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez