Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift åt kroppen är bränsle åt pennan.

koffeinet får mina tankar att rusa lite snabbare än vad jag hade velat.
mina händer skakar så bokstäverna blir ojämna och fula.
orden de bildar blir groteska.
det är så vackert.




Fri vers av Furious Stylez
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-03-03 22:03



Bookmark and Share


  isa Larsson
Groteska saker är otroligt vackert. Mycket bra skrivet.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez