Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paket med posten....


Elefant i min brevlåda

\"Att ha en elefant
i sitt hem
betyder lycka\"
om det är sant
eller ej
är upp till var och en
att tycka

Idag fick jag en elefant
i min brevlåda
vad som nu
i alla fall är sant
är att den på min hylla
finns att skåda

Gåvan är en vacker gest
den kom alldeles lämpligt
just idag
när jag som mest
tyckte allt kändes kämpigt




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson