Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något väldigt konstigt. förlåt.


som på låtsas men med alldeles för mycket verklighet

vi låste fast oss där
i ett ögonblick där allt stod still
vi glömde bort den där känslan
att vakna upp bredvid någon
och aldrig vilja gå därifrån

dina ögon skriker sanningar
rakt upp i ansiktet på mig
men du ser inte hur jag slåss
mot drömmen om en bättre verklighet

jag andas i takt med dina misstag
låser dörren till det som en gång var mitt hjärta
ingen kommer någonsin komma nära mig igen

ingenting blir någonsin som förut
även om vi önskar oss nya liv igen
det spelar ingen roll om vi flyr

- de vi hade var för lite för att hoppas på
men för mycket för att glömma




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-04 23:35



Bookmark and Share


    Oprofessionell
det fina är att jag typ vadå, läst dina texter och kommenterat sedan du typ började? och man ser hur mycket du utvecklats, känslorna förmedlas så mycket bättre nu & allt blir liksom mer starkare
2008-04-03

  albertina
inte alls konstigt. det kommer ju från dig.
du lyckas verkligen i denna text=)
något igenkännande, något stort.
lidande sannt och meningsfullt.
Tack för det
2008-03-05

    Melona
otroligt bra skrivet, det här är verkligen inget konstigt alls att läsa

du bhärskar språket mycket väl
och din rubrik är underbar

och avslutet
är grymt

tack
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand