Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter mitt besök på kyrkogården ikväll


Finns det ingen gräns?

Fy fan, vad lågt
att på en grav förstöra
Fy fan , vad lågt
att stjäla på en kyrkogård
Fy fan, vad lågt
att sparka på dem som redan ligger
Fy fan, vad lågt
jag avskyr dig som gjort det här!




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-03-04 22:27



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Det finns alltid idioter!
Förstår om du är förbannad.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson