Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VYKORT FRÅN BELFAST OCH TALLINN

tjejer kan ta dig en bit
men Jesus tar dig hela vägen
och du kan sätta din lit
till trofasthet i alla lägen
resor kan ta dig en bit
men Jesus vill ta dig ända fram
du kommer ända hem
när blodet har avlägsnat din skam

solen är stark över city i dag
det finns de som dyrkar den
det gör inte jag
billiga resor till ryssland i dag
en del har rest till rhodos
det gjorde inte jag
här får man vykort från belfast och tallinn
själv har jag inte råd
jag längtar ner till addis abeba
nu får jag lita på Guds nåd

alla dessa globetrotters och kosmopoliter
deras resor är småpotatis
cypernsemestrar och valenciavisiter
bästa resan är faktiskt gratis
en betald biljett
du kan nå den
du kan få den
Gud betalade högsta priset
nåt man ej förtjänat
som kallas för nåden
och den tar dig till paradiset

LARZ GUSTAFSSON augusti 1997




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 08:13



Bookmark and Share


  Tomas Alexander
sanningens ord!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP