Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4

Nu är alla spåren borta
lakanen är bytta
chokladen konsumerad
allt är glömt och låst.
Över mellersta Norrlands kustland
river vinden av min hud
och inga ögonpar
följer där jag traskar
genom modden över salen
till den plats jag väljer själv.
Tio stolar tomma
resten fullt upptagna
visst är val glasklara!




Fri vers av ellinor lind
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-06 03:16



Bookmark and Share


  Malinosa
Strålande!=) Jag sparar och bokmärker. För att vara lite mer konstruktiv, så gillar jag dina oväntade formuleringar ex:\"river vinden av min hud\".
2008-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Bor du vid Jungfrukusten?
Blåsigt men tjusigt.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

ellinor lind