Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feel how it trembles inside



Älskling jag skakar

fortfarande många mil till dig, många fler minuter med mig själv kvar.

Minuter som förflyter här,
på ett bussäte genom snön som äntligen stoppar om min gråa stad
och låter den vila tills livet börjar igen.
Minuter som jag fyller med röster jag litar på,
texter som jag kan luta mig mot

Som kan få mig att tänka på något annat än
just hur mycket min hand börjat darra igen.

du gör mig liten på insidan.

Men snälla sluta inte.




Fri vers av cecabom
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom