Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en titel är jävligt överskattad

\"Det är hennes liv\" sa dom
\"det är inte dina problem.
Men det är vackert att du bryr dig\" sa dom,

att du nästan lyckas stoppa minnerna
från att bli metalltrådar som långsamt dras åt
runt hjärtat och inälvorna där inne
tills hon inte längre kan andas

att du inte säger något
när hon ligger i fosterställning
och dränker dina lakan med svart salt

att du inte tar illa upp
när hon är ett litet svin,
utan älskar

som en vän ska göra.


Min vän, du är en speciell liten varelse.
lite sådär bräcklig, svår och franskt känslosam,
fast lite tystare
som Amelie från Monmarte,
med lite mindre livsgjädje
och ord som bor kvar på insidan.

Kan man bli utbränd av vänskap?
then your silence burnt us down.

Jag skäms, men du har gjort mig bedövad.
Lindat remsor av bomullsklädd taggtråd
runt de känslor som borde komma ut
och påverka.

jag kan inte skydda dig från allt




Fri vers av cecabom
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom