Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och en röst som får mig att gråta

Men se min vän hur du vacklar vid oss

är jag för mycket att lyfta upp?

är det för mycket begärt att du för en gångs skull ska börja prata,
föra
Konversationen Vidare med
Intressenta o Relvanta
samtalsämnen o infallsvinklar?

vafan, prata om vilken färg din mattelärrare har på sina strumpor

Jag skulle lyssna som om du lekte Mr Brown
och tänkte avslöjja
Jesus and the United States of A´s
horny conspiricy för bättre moral

eller tänker du bara
ska leka skyddsnät en gång till?

sitta där på din säng.
Med ikeafilten runt höfterna och apatiskt iakta tystnaden strypa oss,

låta den bara ringla sig in,
tyst klösa på insidan av bröstkorgen
droppa flytande främligskap i risporna.


nio år.


du ska veta att Song to Say Goodbye börjar passa dig.
tyvärr, men placebo gör sig bäst
när man tänker i svartvitt.




Fri vers av cecabom
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom