Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om

Som om lösningen väntade i slutet av dikten.
Som om svaret fanns i musiken.
Som om kaffe, kollegieblock och en penna är början på något bättre.
Som om öldrickande på vardagar skulle göra mig till en bättre poet.
Som om ett nyårslöfte skulle innebära förändring.
Som om löften skulle lindra smärta.

Jag talar som om mina ord har betydelse.




Fri vers av Furious Stylez
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-03-06 21:56



Bookmark and Share


  Claes Eliasson
Gillar den du!
så känns det fan ibland, eller typ ofta.
2008-03-24

  Spidraphile
=)
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez