Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig rätt i huvudet, tack

Jag är äcklad över mig själv. 

Huden skaver mot min kropp och jag vill bara krypa ut ur skalet som jag är fast i. Jag vill stå utanför min kropp och se hur den rannsakas, hur min själ övervakas. jag har gjort så många misstag och snedsteg att jag inte längre själv orkar styra mig. Jag låter allt hända utan någon tanke på konsekvenser. Har försökt att bryta upp, ta kontroll men lyckas aldrig hålla mig inom alla gränser. Ta över mitt liv för bara en liten stund, jag är din marionett. Led mig på den raka vägen utan problem, bara ge mig en ordentlig jävla hjärntvätt. Jag orkar inte mer, jag kan inte skydda mig från mig själv längre , misstagen blir bara fler och fler. 




Fri vers av undefined
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-12 23:41



Bookmark and Share


  Mästaren och Margarinet
Lite otäckt med det starka beroendet...

Men sånt är livet och beroenden skiftar för oss junkies.
2008-06-19

  sjörövar_fabbe
Så bra skrivet (:
2008-04-27

    januari
Bra uttryckt, du målar verkligen upp känslan med dina ord!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

undefined