Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart släpps min andra diktbok


Min nya bok

tankar blir ord
ord blir manus
författaravtal skrivs på
planer börjar smidas
manus skall bli bok
utgiven på förlag
skriven av mig
min nästa bok
bok nummer två




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 02:09



Bookmark and Share


  babbsann
Grattis till din andra utgåva av dina diktsamlingar.

Du är så duktig att förvandla dina inre känslor till så fina ord.

Kram

Din Bloggvän

Ann

ps: kika in hos mej ..på poesi sidan elr min blogg ds:
2008-05-14

  Gunilla VIP
Underbart!
2008-04-12

    Cajsa
Grattis till din andra bok
2008-03-12

    eva m h
Grattis! Vad kul!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson