Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man säga att allt finns i betraktarens öga?


Handlöst


När föll jag
från gudinna
till värdelös

skapandet som varit
min kärleks röst
i alla år

taget för givet
satt utan värde

hur byttes skepnaderna
från älskande till
nervärderande

du gör mig bara ont

numera

 

08.03.12




Fri vers av Lena Renman
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-14 07:34



Bookmark and Share


  desperado
Så välformulerat om det svåra. Den griper tag och skakar om.
2008-03-20

  devilsangel
Allt sitter i betraktarens öga...se på dig själv som en gudinna och du ska så förbli...
2008-03-14

  stella
Svår fråga! Det som finns där finns ju men det får stå för betraktaren, och bara den. Det är en konst att inte suga upp allt som andra vill etikera en med.
2008-03-14

    Maria Malm
Det där bytet av skepnaderna är en evig fråga, tror jag.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman