Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad sak från 1979 som handlar om hur man lämnar varandra.


Förutsättningar

Se mej
men stanna inte
när jag ber dej
stanna

gå inte hela tiden
då du går blir jag
kvar

släpp mig varsamt
håll mig stilla

gå med mig
när du lämnar
min väg

låt mig finna glädje
igen

 

1979 samt 08.03.12

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-14 07:37



Bookmark and Share


  Lena Renman
Kanske diktjaget inte alls vill bli av med denna relation men finner sig att bli det och önskar sig ett bra avslut... kan det vara så?

Tantlena
2008-03-16

    ej medlem längre
En ängslan om att bli lämnad, insikten om att så må ske men varsamt, varsamt...
Jättefint skriver du om detta Lena!
2008-03-15

  katt.inc
En bön, ett stilla betraktande, vemod, kärlek. Tycker mycket om denna fina dikt.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman