Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spring '07


För att jag är så feg.

Försiktigt, trevande, skygga


Glimt,

ett ögonblick?

Rädslan, stoltheten.
Iskallt, ignorerande.
Ensamheten

Allt brister.




Fri vers av undefined
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 14:11



Bookmark and Share


  aol
blev berörd bravo
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

undefined