Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silverscreen

 

 

hur mycket vi än ser

finns det saker som alltid förblir osynliga

 

och vi sjönk in i stumfilmen, snabba och ryckiga

med en död mimik av onaturlighet

 

men det fanns en rörlighet i pianomannens fingrar

som zebror, levandes i svartvitt

 

med varje ruta som en ny sorts framtidshål

 




Fri vers av Carlita
Läst 797 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-14 14:14



Bookmark and Share


  LassO
djupt
2008-04-10

  Död Mans Hand
Hmm... stark stämning! speciellt
\"och vi sjönk in i stumfilmen, snabba och ryckiga
med en död mimik av onaturlighet\"
kanns masterligt och träffande formulerat.

Som knöglig rymdtidväv dar man ej kan hålla sig från att nyfiket söka efter kryphål.

Har Herren snytit sig i sin egen rymdtidväv...undrar jag ibland.
2008-04-08

    ej medlem längre
Riktigt förbaskat snygga rader tjejen!!:))
2008-03-17

  MissAbstraktInBaktakt
och du är en väv av vackra fraser, raring
en silverscreen av förnimmelser

zebror och pianofingrar
får mig på fall

du är som en föraning om en vilsenhet som leder någonstans
och jag följer dig så gärna

kram
2008-03-16

  J A Nicander
Lekfulla bilder, varma beskrivningar och en härlig dos av såväl förundran som hopp i denna text. Märkligt bra!!
2008-03-14

  Jan Linderoth
To be continued...hoppas jag! Strålande betraktat!
2008-03-14

  Bjarne Nordbö
Inte alls dumt. Riktigt snyggt.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita