Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp

3 ynkliga fotspår

markerar din annars orörda kropp.

 

mina ögon fastnar

där min tunga

nyss fuktade 

dina läppar

 

 

din blick ber mig att fortsätta

 

och jag vill inte göra dig besviken 




Fri vers av Patrick K
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 03:44



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Nej nej...man ska inte göra en kvinna besviken *ler*
Väldigt bra!
Kramen
2008-04-03

  Sanningsägaren VIP
Underbar!
2008-03-17

  albertina
vackert och nära. detta är riktigt bra=)
en text som fastnar där inne i det innersta rummet.
där det är svårt att bevara alldeles för mycket=)
men detta fastnar just där.
Tack ska du ha för en underbar text
2008-03-15

  joss
oj oj oj. verkligen gripande! skitbra
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K