Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schlagertankar

tävling i musik
skapar mången rubrik
det skrivs löpmeter
om allt vad de heter
om stort och smått
på ont och gott
hörs positiv och negativ kritik
glöms själva tävlan i musik
när några artister dissas
medan andra hissas
högt i skyn som en stjärna
medan en annan vill gärna
även den på stegen upp
men har hamnat i fel trupp
om vi bara hade lyssnat på musik och text
hade låtarna på ett annat sätt växt
sig fast på ett mer rättvist sätt
om vi finge med hörseln avgöra som nummer ett




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson