Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton stavelser i väntan

 

 

sus av fallna ord

poeter håller andan

 

duvslag väntar brev

 

 




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 22:53



Bookmark and Share


  micke marin
*ler*
2008-03-18

  Rolfsdotter
Stavelser som tilltalar,Kram Backsippan
2008-03-17

  sister mary
Skira och sköra ord om den speciella känsla att vänta på repsons!
2008-03-16

  Carola Zettergren
Urtjusigt poetat!!!
2008-03-16

  Ulf Lagerholm
för mej är det just förväntningarna, att någon sas väntar på att något ska dyka upp, drivkraften, annars kunde jag ju lika gärna sitta på kammarn och plita för mej själv

gott talk detta
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder