Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslotänk



Jag gråter

hårt


det gör så förbannat ont

i varje andetag

i varje cell


skriker inombords

känner för mycket


jag hatar att känna

för mycket

det gör ju så förbannat ont


Känner er ensamhet

känner all er sorg

och det gör så förbannat ont

att inte kunna ta er

linda in er

i mjuk böljande värme


skriker

gråter

för jag hatar


att älska







Fri vers av Lättsam
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättsam
Lättsam