Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=igMaEw3SJuk En av de bästa låtar som gjorts någonsin!


VILDA VÄGAR VÄSTERUT

vilda vägar västerut
fortsättning följer på ett liv utan slut
otacksamma, bortskämda barn
drar från stan i karavan
vilda vägar västerut
vägar mot havet
och mot tärna och trut
vind i seglen
solsken i blick
tack, min Gud
för år som gick

vilda vägar härifrån
redan är stickan satt
till framtidens plån
kakor söker makor igen
full fart genom sanningen!
vridna vägar vänsterut
engels slapp uppleva dess snöpliga slut

livets vatten är ingen dröm
men en fridfull underström
vilda vägar, väg av ljus
örnperspektivet
ovan jordelivets grus
obeskrivlig nåd utan gräns
nåd som både syns och känns
vilda vägar
vilda vind
agar mitt hjärta
eller smeker min kind
hissa segel och ge dig av
vi trivs bäst på öppet hav!

LARZ GUSTAFSSON 970508




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2008-03-17 17:13



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Gillade den här! Skönt med öppet hav...! Kram Backsippan
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP