Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=6yRxd6t1pkw&feature=related


UDDA EXISTENSER - SPRÄNG SYSTEMETS GRÄNSER!

arga katter får rivet skinn
jag har alltid varit arg
i flocken kom jag aldrig in
jag förblev en ensamvarg
men en dag fick jag höra
om en annan dimension
och jag var idel öra
inför denna nya ton
dey handlar om en outsider
som föddes i ett stall
som aldrig kunde passa
i systemets snäva mall
Han kom till oss från himlen
från en annorlunda värld
Han kom ej med en fredstraktat
nej, faktiskt med ett svärd
Hans liv fick vara en protest
mot kaos och konformism
konflikten var ett faktum
och mera än en schism
de korsäste den mannen
Han dog en blodig död
men Den man naglat fast med spik
var det sanna Livets Bröd
nu vet jag att Han lever
att Han uppstod från Sin död
Hans budskap har förvandlat mig
och är mitt säkra stöd
den Jesus jag lärt känna
är sannerligen Gud
Hans Ande fyller hjärtat
med himmelskt lovsångsljud

LARZ GUSTAFSSON 1996




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-18 08:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Briljant ! Ett mästerverk ! Bokmärker.
2008-03-18

    eva m h
En riktig raplåt tänker jag!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP