Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack planerna sprack men inte är jag lack

 

Jag ville lycklig valsa

i vårens varma bris

men ack jag var för feter

och trilla givetvis

ja usch jag är för tunger

det räcker att jag sjunger

en melodi så glad och fri

ur hjärtats röda djup

 

Jag ville fröjdig skutta

i solens sköna ljus

men snubblade på ängen

och svalde då mitt snus

och bet mig i min tunga

så aldrig ska jag sjunga

men det får gå ja skål ändå

för nu tar jag en sup

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 609 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-03-18 11:49



Bookmark and Share


  Markattan
Lekfullt och härligt rimmat, min vän.
2008-03-21

    ej medlem längre
Du har så skön stämning i dina texter. Du gör mig happy!
2008-03-20

  Lilla My* VIP
Någon dag försent men skål ändå och tack för goda skratt som dök upp här i snus och dus*:)
2008-03-20

  Ilona _L
Härligt, härligt!
En ny nubbevisa till Påsk!!
Tack och applåder!
2008-03-19

  Thommy
Jag gillar verkligen dina humortexter, applåder.
2008-03-19

  aol
ja skål och får jag lov till en dans bodil i det gröna oslagbar härlig poesi
2008-03-18

  Erik L
Gott tempo och trallvänlig dikt. Så skål på dig!
2008-03-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Skål där på ängen
härligt frejdiga Bodil
Du får mig alltid att le
2008-03-18

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Häääärliga rader att läsa det här!
Skön humor som verkligen tilltalar mig!
2008-03-18

  © anakreon VIP
Skål, Bodil!
Calle!
2008-03-18

  Carola Zettergren
Hihi himmel vad käckt!!!!
Speciellt som mannen
i mitt liv är både rund och
snusar...!!!!!
bokmärkes!!!
2008-03-18

    ej medlem längre
Bara mera snus och supar hjälper mot spruckna planer...*asg*
Kanonkul text Bodil!!
2008-03-18

    Lillemor
Åh du härlige prinsessa
av Värmland!!
Dina alster gör mig så
glaaaaaaaaaad!!
Humoristiskt balanserat
med lite galghumor.
Tippentopp!
2008-03-18

    Maria Malm
Inte kan man bli lack för att planerna sprack, man får göra upp nya.
2008-03-18

  Nils Sondefors
...och bokmärkes!
2008-03-18

  Nils Sondefors
Detta känns äkta värmländskt.
(... och jag älskar det!)
Applåd!
: )
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg