Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksförklaring till någon/något/dig jag vet inte vill inte veta


Förföra, Förbjudet, Förstöra, Förlåt

Ajaj
Jag känner igen mig
Det kan knappast vara
BRA
För jag vill så mycket
att allt bara exploderar
Glassplitter i dina
vackra
ögon
Förlåt igen

Jag vill så mycket att jag spränger väggarna
Förstör allt i era små tändstickshus

Jag vill ha dig
Jag behöver dig
Behöver dig för att andas
Att orka
Att leva
Att stiga upp när jag är slagen
Att kämpa när jag är nära
döden

Jag måste få känna dig en gång till
Jag måste få prata med dig en gång till
Jag måste få se ditt leende en gång till
Du måste leka oförstående igen
Sanningen svider
Snart dör jag nog

Ja, snart dör jag nog

Du behöver mig med
Jag kan sabba lite i din vardag
Du behöver någon som sabbar som jag
Någon som trasslar till
För både dig och mig

MEN DU ÄLSKAR INTE MIG

Men du behöver
i alla fall
inte spela mera nu

Jag bara längtar tillbaka till
bänken där vi satt
för jag kan fortfarande känna avtryck på min axel från den dagen
För du lutade dig mot mig

Svaga toner i bakgrunden
Bultandet i tinningen
Du är nära nu
Nära mig
Jag är nära nu
Nära döden

Fel fel fel
Det här är fel - förbjudet
Det är fel mot mig och dig och tredje parten och lagen och George Bush och
fysikens lagar
FEL FEL FEL
Du förför mig
Du förfelar världen
Detta är fel, ser du inte?
Världen faller ihop
Vi har målat in oss i ett hörn
Rädda oss
Du ser lugnt på mig och säger
\"Allt blir bra till slut\"
Men det är lätt för en döende att säga, ja, jag ser
alkoholens dimma i dina ögon
Innan du somnar i mitt knä igen och jag skriker
gråter hulkar
Varför slutar det alltid såhär i våra sagor?
Varför vaknar jag inte?
Varför?




Fri vers av Limestoned
Läst 927 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-18 19:40



Bookmark and Share


  Pot Pourri
aj ja aj aj.. kramen tack för den! vilket flöde.. rätt ner naket nära så jag hukar och kollar med ett öga!
imponerad sannerligen :)
2008-04-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jättestark
2008-03-23

  Zmultron
fantastiskt !! behöver jag säga mer
2008-03-23

  *Camilla*
Bokmärks!!! flera gånger om, om det vore möjligt !
tårarna rinner, och ja
det gör dem inte ofta

jag är där
i den här dikten
just precis nu
i mitt liv

och jag dör nog också snart

Så bra.. så bra skrivet.
Talang !
du har talang.

Åh gud, vad allt gör ont i dina ord...
(jag beundrar dig)
2008-03-21

    Blåklinten
jävla bra,
ingen konstruktiv kritik direkt, men jag tycker inte att den här dikten behövde det!
2008-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Garvade åt detta med George Bush.
Det är väl ändå Sverige som är världssamvetet, inte USA...?
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned