Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bodde en tid på en plats som hette Sommarro (Eriksberg, Uppsala) och Sommarro heter även serveringen i Boulognerskogen i Gävle.


SOMMARRO

nyponrosens sköna doft
strömmar mot mig där jag går
då glömmer jag lätt törnena
i andra rosensnår
kaskaderna av solsken
gör mig lyrisk i min själ
Guds himmel gör mig glad
och Guds Ande gör mig hel
de moln på sommarhimlen
som sakta drar förbi
kan inte skymma sikten
om Jesus gjort dig fri
om regnet slår mot rutan
i julis vackra tid
är jag ändock ej utan
den ljuva sinnesfrid
som tron på evangelium
färmedlar till envar
som för Guds Ord bereder rum
och söker sanna svar

ett soligt sommarcity
med lummiga alléer
på torget sitter jag och
har ett budskap jag vill ge er
rättfärdighetens sol går upp
den är ej ett falsarium
den ger dig något som du ej
kan få på ett solarium

LARZ GUSTAFSSON 950702-03




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 12:28



Bookmark and Share


  KristinaE
.. härliga små alster du plockat fram - så mycken glädje kommer ur detta alster!
2008-03-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker och kärnfull...Tryggheten lägger sig till ro in i mig, när jag läser dessa fina och underbara rader. Tack/B
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP